Скочи на садржај

Denali smeštaj Tara

f

Naša priča

Novi, udobni, na planinski način koncipirani studio apartmani DENALI čine mesto gde se pravi avanturisti i ljubitelji prirode osećaju kao svoj na svome.

Objekat je okružen, skoro pa, netaknutom prirodom, pogled puca na gustu šumu i prelepo, jedno od najvećih jezera u Srbiji, Zaovinsko jezero.

Smeštaj u našim apartmanima je takav da ćete osetiti prirodu koja Vas okružuje, obiljem prirodnih materijala pokušali smo da uselimo samu prirodu u svaki ćošak i dok ste kod nas, priroda vam je pravi cimer!

Lokacija samog objekta je fenomenalna, nalazi se na samo 4 km od turističkog centra „Mitrovac“, tu je i prodavnica, restoran, kafe, suveniri, turistički info centar.

Od brane smo udaljeni samo 6 km.

Kada se siđe sa afaltong puta na odličan makadamski put, posle 500 m stigli ste do nas… od auta do sobe imate 3 metra hoda, uspećete sigurno 🙂

Avanture na Tari

Ukoliko ste se odlučili za odmor na planini Tari, bio on aktivan ili baš onako opušten, verujemo da volite prirodu i sve njene savršenosti i mane…

Na Tari se nalaze brojne lokacije koje prosto morate posetiti da bi se uverili koliko je na ovoj domaćoj planinskoj lepotici lepo, nisu samo priče, zaista je tako!

Kajak_denali_zaovinsko_jezero

Gde se nalazimo?

Nacionalni park Tara, planinska lepotica Tara, najlepše od Srbije.

Kako do nas?

Asfaltnim putem 6 km od Mitrovca, pa još malo odličnim makadamom, 500 m.

Šta je u blizini?

Sa našeg prozora vidite Zaovinsko jezero, pešaka na 10 minuta do njega.

Zapratite Denali na Tari

Smeštaj

Leto_na_Tari_Denali

Leto na tari

kajak, kupanje, šetnjica...

Zima_na_Tari_Denali

Zima na Tari

skijanje, šetnjica, sneško...